Skopleje

Pleje og rengøring af dine sko

Behandl altid dit fodtøj med udgangspunkt i overfladens materiale. Nedenfor har vi samlet den nødvendige information omkring skopleje, som du kan følge step-by-step. 

Glat skind og læder

1. Fjern snavs med en børste. Påfør egnet renseprodukt med en klud eller en svamp. Lad det tørre. 

2. Påfør skocreme, med eller uden farvepigment, efter behov. Efterpolér med en børste og eventuelt en klud til ønsket glans opnås. 

3. Beskyt skoene med imprægneringsspray. Gentag en ekstra gang for at opnå et bedre resultat. Sømme og undersåle af læder kan pensles med koncentrat.

4. Brug dagligt en skodeo eller fugtabsorberende duftposer. En deosål eller en sål med aktivt kul holder skoene friske længere. Skolæster i cedertræ er også med til at fjerne lugt i skoene, samt suge fugt ud af skindet efter brug. Derudover hjælper de med at holde formen på skoen, så skoen holder sig pænere i længere tid. Man undgår også at læderet på sigt knækker. 

Ruskind & nubuck

1. Fjern forsigtigt snavs med en ruskindsbørste eller ruskindssvamp. Påfør egnet renseprodukt med en svamp. Lad det tørre.

2. Brug en egnet spray eller flydende creme. Lad det tørre og børst herefter forsigtigt overfladen med en ruskindsbørste efter behov.

3. Beskyt skoene med en imprægneringsspray. Lad det tørre. Børst overfladen og eventuel gentag behandlingen. Sømme og undersåle af læder kan pensles med koncentrat.

4. Brug dagligt en skodeo eller fugtabsorberende duftposer. En deosål eller en sål med aktivt kul holder skoene friske længere. 

Gummi & naturgummi

1.Vask og rengør dine gummistøvler efter brug enten med vand eller med vand og sæbe (med neutral ph-værdi). Aftør dem med en ren klud eller viskestykke. 

2. Påfør egnet spray eller lotion for at genoprette overfladen. Alternativt kan en pudesvamp bruges. Dette gøres så gummiet bliver tilført fugt og ikke revner. 

3. Gummi er vandtæt. Brug derfor aldrig imprægneringsspray på sko eller støvler af gummi. Undgå at placere dine støvler i direkte sollys eller for tæt ved varmekilder såsom radiatorer eller lign efter pleje. 

Kurv

Der er ikke flere produkter tilgængelige.

Din kurv er tom.