Et univers af Urban Outdoor placeret i hjertet af Gilleleje

VORES HISTORIE

Outdoor skal være for alle

Solemarket er en koncept forretning med base og butik i Gilleleje, Nordsjælland. Butikken er etableret af søstrene Marie og Sarah Lange der begge er passionerede og erfarne friluftsmennesker. Søstrene fik ideen på baggrund af en manglende kvindelig repræsentation i branchen og med et brændende ønske om at inspirere og sprede glæde omkring oplevelser i naturen.

Søstrene håndplukker og udvikler produkter fra mode- og sportsbranchen og kombinere disse under et og samme tag. Tidsløse designs og gamle klassikere får også lov til at finde vej på hylderne, hvor den bæredygtige tanke omkring den lange levetid på kvalitetsprodukter også spiller en rolle.

TO SØSTRE

Det startede med sko

Marie og Sarah Lange er vokset op i en familie hvor det handlede meget om sko. Deres far solgte Sorel støvler det meste af deres opvækst og de blev tit involveret i hans arbejde og hjalp til. Sidenhen har både Sarah og Marie fortsat arbejdet med sko og denne fælles interesse blev startskuddet til en nytænkende forretning i Gilleleje.

SE ALLE SKO

NATUREN

Med plads til ro og eventyr

Gilleleje, Nordsjælland er det nordligste punkt på Sjælland og omgivet af vand og skov. Mange skønne områder pakker byen ind og skaber basis for eventyr hvor alle kan være med. Solemarket ønsker at inspirere til mange flere små hverdagseventyr, der med simpelt udstyr kan bidrage til en ny interesse hvor der er højt til himlen.

SE UDSTYR & GREJ

KLASSIKERE

Fra generation til generation

Hos Solemarket er det med en bæredygtig tilgang, at der udvælges produkter med særlig lang levetid og af en høj kvalitet. Dertil samarbejdes med mærker der prioritere produktion med respekt for miljø.

Køb mindre og køb bedre.

SE KLASSISKE STYLES

MIKROEVENTYR

Kom med ud

Kom ud af byerne og ud i naturen. Gå en tur, cykel en tur, besøg en nationalpark osv. Solemarket guider og inspirere dig til lækkert og simpelt udstyr, beklædning og fodtøj.

Gå på opdagelse i hele sortimentet og lad drømmene om eventyr begynde.

GÅ TIL SHOPPEN

Lygter

Se hele kollektionen af lygter i webshoppen.

SE PRODUKTER

Siddeunderlag

Se udvalget af siddeunderlag og stole til at tage med dig på tur.

SE PRODUKTER

Jeg er meget tilfreds med servicen, fra Solemarkets side. Jeg havde bestilt en bog, til levering. Det gik hurtigt og bogen var pakket forsvarligt ind. Så jeg kan kun anbefale Solemarkets.

Jane Gilleleje

Blundstone x Solemarket

Bestseller og en tidsløs klassisker med en helt fantastisk pasform og kvalitet.

Kurv

Der er ikke flere produkter tilgængelige.

Din kurv er tom.