Om Solemarket

Solemarket blev grundlagt i sommeren 2018 af søstrene Marie og Sarah Lange. På baggrund af deres store passion for outdoor og mode, så de en mulighed i at opbygge et univers med netop dette som omdrejningspunkt. 

"Vi så en mulighed i at ryste posen indenfor det traditionelle outdoor univers og gøre det tilgængeligt for mange flere". 

Mange af de produkter der findes på markedet er fantastiske produkter, af en meget høj kvalitet og med et tidsløst design. I et forsøg på stadig at være bæredygtig og bevidst omkring klima og miljø, så søstrene en mulighed i et præsentere kunderne for et produkt sortiment der "holder". Produkterne er af så høj og god en kvalitet at du ikke slider det op med det samme. De kan tåle at blive brugt, igen og igen... Det er en fantastisk mulighed for at handle mere bæredygtigt i en ellers meget over-forbrugs industri. Vi samarbejder med klassiske og "gamle" brands som Filson, Barbour, Blundstone blandt andet...

 I deres forretningsunivers lokalt i Gilleleje, omgivet af naturen og havet, præsentere søstrene deres kunder for et univers der kombinere fodtøj, beklædning samt udstyr til den frilufts- og naturinteresserede forbruger

I webshoppen kan du bestille og gå på opdagelse indenfor det nøje udvalgte sortiment af produkter - og få det leveret direkte til døren efter ønske. 

Se butikkens åbningstider her