UDSALGET ER STARTET, VI SENDER PAKKER AFSTED DAGLIGT - GRATIS LEVERING OVER 500 DKK
Ring
+45 26357007
Skriv
hello@solemarket.dk
Åbningstider

Mandag-Fredag 10-17.30

Lørdag 10-15.00

Søndag 11-14.00

(påske- til efterårsferie)

Find vej

Vesterbrogade 14

3250 Gilleleje

Vesterbrogade 14

3250 Gilleleje

Mandag-Fredag 10-17.30

Lørdag 10-15.00

Søndag 11-14.00

(påske- til efterårsferie)

Om Solemarket

I sensommeren 2018 tog vi beslutningen for alvor og gik igang med arbejdet hen imod det der skulle blive en fysisk forretning placeret i hjertet af Gilleleje. Vi arbejde intenst med vores ideer, inspiration og koncept for at finde en konstallation der både skulle kunne holde til det fysiske markedet vi henvender os til men også har mulighederne for at udvikle sig og lanceres online.

Vores motto blev hurtigt at vi skulle være en "multibrand store connecting with your inner adventorous soul".

Med afsæt i fodtøjets verden og med udgangspunkt i at drive en gammel skoforretning videre i nye klæder gik vi i gang med at finde brands og sammensætte et sortiment som vi mente afspejlede hvem vi er og hvordan vores koncept kunne formidles bedst muligt.

Vi havde længe haft en drøm om at skabe et univers der var vores eget. Med udgangspunkt i en delvis interesse for naturen og det smukke i denne kombineret med en stor passion og inspiration for mode ønskede vi at kombinere disse to verdener.

Solemarket opstod af det engelske ord "sole" der betyder sål. Med dette udtryk var det vores ønske, at sætte vores eget fodaftryk på verdenen og inspirere igennem vores produkter og ideer på dette website og i vores fysiske forretning.

Vi er vokset op i en familie hvor vi fra vi var helt små har lært at forholde os til kvaliteter, materialer, historien bag produkterne og det er vores mission at videreformidle dette igennem de varer og mærker vi præsenterer i vores forretning. 

Ud fra et bæredygtigt perspektiv er det derudover vores mission at gøre op med den endegyldige køb-og-smid-væk kultur der hersker i vores dagligdag og i vores forbrugsmønstre. Som forretning ønsker vi at hjælpe dig med at vælge en vare som ikke bare er tidsløs og af en god kvalitet, men også holdbar hvis du passer godt på den! Mange af de produkter vi har i butikken er livslange "venner".

Al vores inspiration kommer fra naturen og afspejler en aktiv livsstil der i kombination med et praktisk hverdags-synspunkt ikke bare ser godt ud, men også er holdbart.

Velkommen til Solemarket - vi er glade for at have dig her!