OUTDOOR, LIFESTYLE & FASHION TIL MÆND OG KVINDER - GRATIS LEVERING OVER 500 DKK - 2-3 DAGES LEVERING
Ring
+45 26357007
Skriv
hello@solemarket.dk
Åbningstider

Mandag-Fredag 10-17.30

Lørdag 10-15.00

Søndag 11-14.00

(påske- til efterårsferie)

Find vej

Vesterbrogade 14

3250 Gilleleje

Vesterbrogade 14

3250 Gilleleje

Mandag-Fredag 10-17.30

Lørdag 10-15.00

Søndag 11-14.00

(påske- til efterårsferie)

Handelsbetingelser

Disse salgs-og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.solemarket.dk. www.solemarket.dk ejes af Solemarket ApS, CVR-nr. 40275231 adresse Vesterbrogade 14, 3250 Gilleleje, tlf.26 35 70 07, og e-mailadresse hello@solemarket.dk

Aftalerne indgås på dansk.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.solemarket.dk eller ved køb i vores fysiske butik.

1. Betaling & levering

Vi modtager betaling med Visa Dankort, MasterCard eller med Mobilepay.

Beløbet trækkes først, når varen afsendes. Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes medmindre andet aftales med vores kundeservice. 

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Der kan evt. pålægges et betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.

Vi leverer varen 2-3 dage efter dit køb.

Vi leverer varerne med GLS eller PostNord. Vi leverer til Danmark.

2. Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Se om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved fortrydelse nedenfor. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Undtagelser til fortrydelsesretten.

Du kan miste din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen/emballeringen på varen.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til Solemarket ApS, Vesterbrogade 14, 3250 Gilleleje (+45) 2635 7007 / shop@solemarket.dk. Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder. Du kan benytte den returseddel der fremsendes sammen med dine varer eller skrive til os på hello@solemarket.dk hvis du har brug for en ny . Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis vi modtager dine returvarer eller besked herom inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger.

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til os på adressen Solemarket ApS, Vesterbrogade 14, 3250 Gilleleje uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. Du skal selv betale for returnering af varen. 

Du kan købe dit returlabel direkte her https://return.shipmondo.com/solemarket-retur  - det kræver en A4 printer.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse.

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget, dog ikke fragtomkostningerne ved køb eller returnering. Det gælder dog ikke i følgende tilfælde: Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne. Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage.

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen. Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Dvs. den ikke må fremsendes kun i varens egen emballage. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

3. Reklamation - Hvis der er noget galt med varen.

Du har som forbruger 24 måneders reklamationsret efter købeloven. Det betyder, at hvis varen har en mangel, og du reklamerer rettidigt, har du ret til i første omgang at få varen repareret eller ombyttet. Hvis det ikke kan ske, eller det ikke sker inden rimelig tid, kan du efter omstændighederne få pengene tilbage eller afslag i prisen. En mangel er fx en fabrikations-eller materialefejl, eller en forkert oplysning om varen. Derimod er almindelig slitage, eller skader du selv har påført varen, ikke en mangel. Opdager du en mangel, skal du reklamere til os ”inden rimelig tid”. Vi anbefaler, at du klager hurtigst muligt, navnlig hvis der er tale om transportskader. Reklamerer du inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, er det dog altid inden for rimelig tid. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige og nødvendige fragtomkostninger. Mener du at varen har en mangel beder vi dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Send os en mail på hello@solemarket.dk med billeder samt grundigt beskrivelse af fejlen/manglen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track-and trace-nummer.

4. Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her -http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse hello@solemarket.dk.