Vores fysiske forretning

Solemarket kommer fra det engelske ord sole der betyder sål, sko-sål. Vi ønskede et navn der var mere end bare sko-butikken og kan godt lide lyden af det engelske i et navn. Trods dette er vi dog lokalt kendt som sole-markedet, men er langt fra et solcenter i Gilleleje.

Solemarket er vores iværksætter eventyr som søstre. Det er et drømmeprojekt, hvor vi er gået sammen om at skabe denne verden af lækre og nøje udvalgte produkter som vi glædeligt viser frem i vores fysiske forretning på Vesterbrogade 14 i Gilleleje samt her på siden online.  

Vi er vokset op med Sorel støvler og Teva sandaler på og derfor har det en endnu større betydning for at vi faktisk idag står og sælger netop disse to brands i vores forretning. 
Vi ønsker at kombinere de to verdener der inspirere os begge rigtig meget: den aktive outdoor verden og den modebevidste verden. Vi ønsker at vores sortiment kan tage udspring fra begge verdener og tilsammen udgøre en mere eller mindre komplet sko garderobe. 
Med dyb inspiration i det autentiske og traditionelle håndværk som en del af vores kerneværdier præsenterer vi produkter der er fremstillet af den bedste kvalitet og materialer der gør dem holdbare og trofaste i mange år frem. 

Kurv

Der er ikke flere produkter tilgængelige.

Din kurv er tom.