UDSALGET ER STARTET, VI SENDER PAKKER AFSTED DAGLIGT - GRATIS LEVERING OVER 500 DKK - DEN FYSISKE FORRETNING ÅBNER IGEN DEN 18 JANUAR 2021
Ring
+45 26357007
Skriv
hello@solemarket.dk
Åbningstider

Mandag-Fredag 10-17.30

Lørdag 10-15.00

Søndag 11-14.00

(påske- til efterårsferie)

Find vej

Vesterbrogade 14

3250 Gilleleje

Vesterbrogade 14

3250 Gilleleje

Mandag-Fredag 10-17.30

Lørdag 10-15.00

Søndag 11-14.00

(påske- til efterårsferie)

Vores historie - rejsen mod en ny lokal forretning i Gilleleje
· · kommentarer

Vores historie - rejsen mod en ny lokal forretning i Gilleleje

· · kommentarer

Dette billede er taget i Gilleleje ved havnen for præcis et år siden, den 15 februar 2019. Beslutningen om at åbne en lokal forretning i Gilleleje var taget og forarbejdet var i gang. 

En rejse skulle snart begynde og det hele gik under navnet Solemarket. Navnet er som det antyder fra ordet "sole" der betyder sål på engelsk. Det skal i sin helhed sige noget om forretningen, at vi handler med fodtøj, men det henleder også til at vi forsøger at sætte vores aftryk via denne forretning. 

Omgivet af naturen, strande og skove - er dette for os en stor inspirationskilde i det daglige og vi vil gerne afspejle disse fantastiske omgivelser i vores udvalg af produkter. Vi er begge vokset op i en familie hvor fodtøj altid har været et omdrejningspunkt og noget man bestemt ikke var ligeglad med. Med Sorel støvlerne på siden vi var helt små og med arbejdet i forskellige fodtøjsforretninger tager vi stilling til fodtøjet. 

Solemarket er udfaldet af vores fælles kompetencer, drømme og ideer. En forretning der ønsker, at betjene samt inspirere den lokale kunde samt de mange besøgende der kommer udefra. 

Nåh, men lad os tage en walk down memory lane...same time last year!!!

Tro det eller ej, men 2 måneder før forretningen skulle åbne så der sådan her ud i forretningen... Lad os være ærlige og sige at vi havde en anelse svært ved at holde optimismen kørende men vi forsøgte. Vi brugte imellemtiden tiden på at søge inspiration ved at besøge messer samt planlægge indretningen, tankerne og strategien bag sæsonen der snart skulle gå igang i Gilleleje. 

Som sagt holdte vi hovedet koldt og besøgte jævnligt byggepladsen der blev et større og større monument i bybilledet i det centrale Gilleleje. 

Forretningslokalet blev tættere på åbningsdagen klar til at vi kunne komme igang og det kriblede i fingrene for at vi kunne begynde at realisere nogle af alle de drømme vi havde. 

12 april 2019 kl. 15.00 åbnede vi dørene til Solemarket på Vesterbrogade 14 i Gilleleje

Vi havde inviteret forældre, venner, familie og naboer i Vesterbrogade til reception og åbningsfest. Officielt slog vi dørene op den 13 april 2019. Forretningen som vi havde knoklet for var minimalistisk og indrettet efter vores ønsker. 

Vi blev modtaget med delte meninger, idet forretningen selvfølgelig var så radikalt anderledes end den tidligere. Vi vidste godt at vi ikke kunne have hele sortimentet fra start, da vi ønskede at lære kunderne at kende og bedre kunne tilpasse sortimentet løbende. 

Men, så skete det her....

En vandskade på vores lager efter kun at have haft åbent i 4 uger skulle lægge os ned i et par dage. 1/3 del af vores nyindkøbte lager måtte kasseres og vi manglede pludselig mange varer. Men, intet kan slå os ud... så vi måtte smøge ærmerne op og komme videre på bedste vis. Dette skulle vise sig at blive den første af tre vandskader vi senere hen skulle håndtere. 

Sommeren i Gilleje var uden tvivl fantastisk og byen summede af liv. Vi kom godt fra start og kan nu snart fejre vores 1 års fødselsdag som forretningsdrivende her i Gilleleje. Jubii...

Så mange spændende eventyr venter os forude og planer og drømme som vi skal realisere i vores koncept og setup - både fysisk i forretningen og online.