Tag med på en rejse I Hvad er Solemarket?

Mange ting sker når man starter en ny forretning og mange ideer skal afprøves, erstattes af nye tiltag, formes og tilpasses.

Solemarket er på en rejse - og vi ønsker at tage dig med ind i vores univers og beskrive vores drømme og ideer.

Med udgangspunkt i en tidligere skoforretning overtog vi lokalerne på Vesterbrogade 14 tilbage i april 2019 sidste år. Halvandet år er gået og meget er sket!

Vores store passion for kombinationen af outdoor og mode lever stadig på aller højeste blus og det er stadig det udgangspunkt vi tager når vi udvælger og sammensætter vores varesortiment. Undervejs i processen har vi dog lært mange af vores kunder at kende og mange har ytret deres meninger og holdninger. Alt er taget med i vores overvejelser og understøtter vores valg.

Vi er blevet klogere på os selv, på vores lokale forretning, på vores kunder og på hvad der kan lade sig gøre... Det er stadig ekstremt spændende og vi er langt fra færdige med at udvikle os. Vi er kun lige startet og i har taget så pænt imod vores seneste tiltag. Så tusind tak!

Solemarket er nemlig ikke kun sko. Vi ønsker ikke at være en klassisk skoforretning. Vi tror på at fremtidens forretning skal være inspirerende, en oplevelse og et sted hvor du som kunde kan finde inspiration og gå på opdagelse.

Ved at blande elementer fra outdoor-branchen hvor funktionalitet og kvalitet er i fokus med mode-branchens syn på hvad der er pænt og smart - skaber vi en forretning hvor du som kunde kan finde produkter af en høj kvalitet i et flot design. Kombination afspejler vores udgangspunkt der er naturen - det betyder at produkterne skal kunne tåle at blive brugt, slidt og stadig holde i mange år frem. Vi ønsker at vores kunder skal forstå værdien af at investere i et kvalitetsprodukt og derved have glæde af det i lang tid.

Derfor finder du idag lige stor del fodtøj som beklædning og tilbehør. For os giver det mening og vi kan se hvor godt vores kunder tager imod blandingen. Langt de fleste tager rigtig godt imod kombinationen og synes det er inspirerende at få en god historie omkring mange af de produkter og brands vi arbejder med.

Blandt de nyeste tilføjelser vi har gjort i forretningen er engelsk Barbour der er kendt for sin klassiske oilskins-jakke. Danske Newline HALO præsentere athleisure-wear hvor kombination af praktik og komfort afspejles i casual styles. Dertil kommer tilføjelser som amerikanske Filson og svenske Primeboots der endnu ikke har ramt hylderne - men som vi glæder os ekstremt meget til at vise.

Tak fordi du har læst med så langt - vi håber du synes det er spændende at følge med på vores rejse som ny lokal female-driven forretning.

1 kommentarer

Mie

Hvor er det dejlig læsning.
Det kan ikke være andet end hårdt benarbejde at starte butik op i en lille by.
I har en helt oprigtig passion for sko og outdoor, og ikke mindst jeres kunder. Det er skønt at læse en positiv historie blandt de mange triste.

Keep going ladies! 💪

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at din kommentar først skal godkendes før du kan se den

Kurv

Der er ikke flere produkter tilgængelige.

Din kurv er tom.