3 anbefalinger til mere naturliv i påsken

Påsken står for døren og det betyder et par velfortjente fridage for de fleste. Måske byder påsken på en tur i sommerhus, på campingplads eller familiebesøg?

Naturen er et åndehul og et pusterum vi kan søge tilflugt i, når vi mangler et afbræk fra hverdagens program. Vi har derfor i dette blogindlæg samlet 3 steder hvor du kan finde inspiration til dine påskeferie eventyr helt tæt på naturen og nærområdet.

1. Landfolk sommerhus udlejning

Landfolk er et samlingssted for sommerhusentusiaster og os der elsker at tage i sommerhus. Hos Landfolk finder og håndplukker man de mest vidunderlige og unikke sommerhuse. Der udvælges udfra en række kriterier vi hos Solemarket kan nikke genkendende til; æstetik, kvalitet, naturskøn beliggenhed og personlighed er vigtig del af enhver ferie.

Hos Landfolk kan du på deres digitale platform søge og finde det perfekte sommerhus til din næste getaway eller ferie.

2. Tag på RO naturcamp

På Fejø møder du Nicolai og Marie, der i 2018 besøgte Fejø for første gang. Hvad der skulle have været en enkelt nat, blev til et spændende naturcamp eventyr. Sammen har de skabt drømmen og skabt et unikt sted med cabins og telte.

RO naturcamp ønsker at skabe et bæredygtigt åndehul midt i den danske natur, hvor der er plads til nærvær og afslapning. Tæt på havet og stadig midt i den grønne natur.

3. Gilleleje Havn i Nordsjælland

Her høre vi til og her har vi base. Omdrejningspunktet for hele byen er dog den gamle fiskerihavn, Gilleleje Havn. På havnen er der rig mulighed for at gå på opdagelse, få inspiration og spise lækker mad.

Herunder lister vi nogle af vores personlige favoritsteder:

Café Flora

Butik Seurs

Frk. Mage

Bistro no. 3

Fiskernes Deli

Læs meget mere om Nordsjælland her.

 

For Solemarket's ejer Sarah, starter udendørs sæsonen rigtig i april måned, da nætterne begynder at blive varmere og det kræver mindre udstyr og setup, at holde varmen om natten i telt. Det er også mildere i vejret, så man kan opholde sig mere af tiden udendørs.

 

"Vi investerede som familie for 2-3 år siden i en tipi med tilhørende brændeovn. Det har gjort at vi meget længere i sæsonen kan tage afsted og overnatte på campingpladser og steder vi gerne vil opleve. For børnene er det en gave og det er en god måde at være sammen på som familie og der er tid til spil og hygge i teltet om aften" 

Sarah Lange, ejer af Solemarket

Det behøver dog ikke altid at være det helt store setup der afgør hvorvidt man kommer afsted. Lange gåture og oplevelser i nærområderne er der masser af - det gælder blot om at komme afsted. Tit kan oplevelsen og mindet lægge ligeså meget i den glæde det er at brygge en kop kaffe midt i naturen og have gode samtaler med venner og familie. 

 

Del dine påskeplaner med os? Lad os inspirere hinanden med gode steder og oplevelser. 

 

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at din kommentar først skal godkendes før du kan se den

Kurv

Der er ikke flere produkter tilgængelige.

Din kurv er tom.