UDSALGET ER STARTET, VI SENDER PAKKER AFSTED DAGLIGT - GRATIS LEVERING OVER 500 DKK - DEN FYSISKE FORRETNING ÅBNER IGEN DEN 18 JANUAR 2021
Ring
+45 26357007
Skriv
hello@solemarket.dk
Åbningstider

Mandag-Fredag 10-17.30

Lørdag 10-15.00

Søndag 11-14.00

(påske- til efterårsferie)

Find vej

Vesterbrogade 14

3250 Gilleleje

Vesterbrogade 14

3250 Gilleleje

Mandag-Fredag 10-17.30

Lørdag 10-15.00

Søndag 11-14.00

(påske- til efterårsferie)

Primeboots - tidsløst og ægte håndværk
· · Kommentarer

Primeboots - tidsløst og ægte håndværk

· · Kommentarer

Seneste tilføjelse til produkt porteføljen er et mærke som vi allerede faldt for, for flere år siden. Kombineret raw-ness, med stor inspiration fra naturen og det traditionelle håndværk er essensen af det familiedrevede brand Primeboots. 

Designs og kvalitet er der ikke en finger at sætte på. Hvert eneste produkt er fremstillet af højeste kvalitet, med henblik på at dit fodtøj skal holde mere end bare lige en enkelt sæson. 

 

Kollektionen skal afspejle det autentiske, det ægte, det tidsløse og det funktionelle. Det er modeller der skal kunne bruges og styles med alt på den ene eller den anden måde i dit daglige liv. 

Designet til et liv der leves og til den der stiller krav til sit fodtøj. I sandhed designet til den moderne kvinde der er omgivet af naturen og elsker at opleve verdenen. Til hende der værdsætter den høje kvalitet og ting som er tidsløse og kan bruge igen, år efter år. 

Crafted - made to last.

Kollektionerne er klassiske men stadig inspireret af naturens og årtidens farve nuancer. Det gode og traditionelle håndværk lægger til grund for hver enkelt produkt der produceres i Spanien, på egen fabrik. 

Desværre på grund af Covid-19 er det ikke alle bestilte styles vi kan præsenterer og derfor udvider vi langsomt, men dedikeret vores udvalg fra det lækre svenske brand. 

Se efterårs styles fra Primeboots. SHOP HER.