UDSALGET ER STARTET, VI SENDER PAKKER AFSTED DAGLIGT - GRATIS LEVERING OVER 500 DKK
Ring
+45 26357007
Skriv
hello@solemarket.dk
Åbningstider

Mandag-Fredag 10-17.30

Lørdag 10-15.00

Søndag 11-14.00

(påske- til efterårsferie)

Find vej

Vesterbrogade 14

3250 Gilleleje

Vesterbrogade 14

3250 Gilleleje

Mandag-Fredag 10-17.30

Lørdag 10-15.00

Søndag 11-14.00

(påske- til efterårsferie)

Kan vi inspirere dig til at turde drømme lidt mere, så er vores job done!
· · Kommentarer

Kan vi inspirere dig til at turde drømme lidt mere, så er vores job done!

· · Kommentarer

Slip dine indre drømme løs! Velkommen til vores allerførste indlæg på denne Journal hvor vi vil dele gode tips til rejser, fodtøj, tekniske detaljer og fashion med dig. Hele denne drøm har ledt til at vi idag står som selvstændige, søstre og business-owners. Wuhuu!!!

Velkommen med på vores rejse, hold godt fast, for det bliver one-hell-of-a-ride...

hvem er vi?
To søstre, en fælles drøm og en hel masse viden om fodtøj og outdoor. Vi drømmer om at folk der besøger vores fysiske forretning eller vores online shop får en følelse og begejstring for det de ser. Vi drømmer om, at inspirere og lære fra os hvad vi selv som børn har lært omkring godt fodtøj og udstyr. 

koncept
Vi ønsker at sætte vores fodtryk og samtidig opfordre folk til at se livet med lidt mere eventyr, i det store og i det små. Vi er begge meget passionerede omkring fodtøj og nørder til dels detaljerne bag. Vi er begge vokset op med en far der altid har arbejdet indenfor outdoor branchen og har dyrket den sammen med os som familie og derfor lægger det os utroligt nært. Så at tage alt det gode derfra og gøre det mere hverdags-venligt, det er vores mål. Hvorfor ikke gøre praktiske og funktionelle produkter til en hverdags-ting?

 

Med elementer fra begge verdener vil vi inspirere dig til at blive mere rejselysten, gå mere ud i naturen og værdsætte det autentiske og traditionelle håndværk der står bag mange af de brands og produkter som vi præsenterer. 

Glæd dig til at følge med, vi lover det bliver rigtig godt.