Heritage - traditionelle produkter med stor betydning

Hos Solemarket er vi inspireret af mange forskellige typer produkter og vi kan rigtig godt lidt at blande brancher og produkter man ikke så tit ser under samme tag.

Vi finder altid stor inspiration fra det traditionelle, det klassiske og det tidsløse som man fx. ser det hos engelske Barbour, franske Aigle, tyske Birkenstock, amerikanske G.H.Bass blandt andre...

Du ser designs der hverken ændres eller udgår. De virker - og de har igen og igen bevist deres evne til at kunne stå distancen der ikke er defineret af mode eller trends. Vi elsker den tankegang og blander gerne disse modeller med noget nyere!

"Vi mener ikke at produkter skal være defineret af alder eller køn. De skal defineres udfra deres funktion, design og kvalitet"

Mange af de brands vi præsenterer og samarbejder med har mere end 100 års erfaring indenfor deres felt og har gennem tiden haft mulighederne for at tilpasse, justere og forbedre - så det vi idag køber er fuldstændig gennemstestede og holdbare produkter. Der holder en "livstid".

Stanley termoflasker er heller ingen undtagelse - her er deres motto vitterligt "last fa lifetime". Vi elsker dem og bruger dem flittigt i vores egen hverdag eller når man skal på tur. Stanley er igen uden rammer for hvordan de bruges - anvendelsesmulighederne er uendelige. Hav dem derhjemme til kogende vand, tag den med dig i bilen når du køre/er på job eller gem den til når du campere i naturen.

Vi har for at gøre det hele lidt mere overskueligt og understøtte vores valg af sortiment samlet alt i en unik kollektion. En helt særlig Heritage kollektion som er dedikeret til de produkter der gennem tiden har vist sit værd.

Vi tror på, at produkter der er klassiske og af god kvalitet er en investering i et genstand som du vil have med dig "for life" eller ihvertfald mange år frem. Måske kommer din erhvervede genstand på et tidspunkt i skabet i et par år, men du kan tage den frem med lige stor glæde igen. Vi elsker tanken og vi ønsker at videreformidle de mange unikke historier der gemmer sig bag de brands vi repræsentere.

Gå på opdagelse i de mange unikke styles ved at klikke dig direkte ind på vores Heritage kollektion.

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at din kommentar først skal godkendes før du kan se den

Kurv

Der er ikke flere produkter tilgængelige.

Din kurv er tom.