UDSALGET ER STARTET, VI SENDER PAKKER AFSTED DAGLIGT - GRATIS LEVERING OVER 500 DKK - DEN FYSISKE FORRETNING ÅBNER IGEN DEN 18 JANUAR 2021
Ring
+45 26357007
Skriv
hello@solemarket.dk
Åbningstider

Mandag-Fredag 10-17.30

Lørdag 10-15.00

Søndag 11-14.00

(påske- til efterårsferie)

Find vej

Vesterbrogade 14

3250 Gilleleje

Vesterbrogade 14

3250 Gilleleje

Mandag-Fredag 10-17.30

Lørdag 10-15.00

Søndag 11-14.00

(påske- til efterårsferie)

From trail to the city
· · Kommentarer

From trail to the city

· · Kommentarer

Solemarket er opstået på baggrund af en ide om at kombinere mode og outdoor. I sin helhed har det for os hele vejen igennem handlet om, hvordan det praktiske også kan være smart. Kan man bruge den samme sko på både sin gåtur i naturen, men også på en tur i byen hvor man ønsker at klæde sig mere pænt.

Svaret er et rungende JA!

For os handler det om at inspirere til at turde springe ud i det og tage stilling til de ting vi køber. Har det en funktion? Sidder det godt på min fod og på mig udover at være smart? Er det noget jeg skal bruge en enkelt gang eller er det noget jeg vil have glæde af i mange år frem?

 

Vi har med forretningen taget udgangspunkt i et eksisterende marked, lokalt i Gilleleje, men samtidig også haft ønsket om at inspirere ud over byens grænser - både online og lokalt. Så mange mennesker flytter ud af byen, tættere på naturen og luften. Mange gør det omvendte, men begge verdener kan mødes og være givende på hver sin måde. 

Når man som barn er vokset op med en evindelig stillingtagen til al beklædning- og fodtøjets funktioner, er det svært ikke at gøre det som voksen også.

Vores far har lært os alt om membraner, såler, funktionaliteter i jakker, tasker etc. Vi vil med denne baggrundsviden kombinerer det med vores store passion for mode og design. Derfor er dette en vigtig faktor når vi udvælger produkter, besøger messer og leverandører. Det funktionelle aspekt er vigtigt for nogle typer varer, hvor det med andre varer er mindre vigtigt. Vi vil gerne kunne fortælle om vores produkter, fortælle om hvorfor vi har valgt netop dette produkt fremfor et andet. 

Vi er meget spændte på denne rejse og vi lære noget nyt hver eneste dag, hvor vi er i direkte dialog med vores kunder. Vi elsker feedback og respons på vores forretning og drømmer altid kun om at kunne forbedre den løbende undervejs. Dog er det stadig vores intention også at rykke ved nogle normer og presse lidt på hvad man normalt kan og ikke kan. Det synes vi er spændende og overordnet har flertallet taget rigtig pænt imod os.  

Med udgangspunkt i naturen og dens elementer, har vi opbygget vores univers udfra de omgivelser vi har i vores hjemby Gilleleje. 

Selv om vi begge har været vandt til at være meget udendørs og altid har kunne befærde os på vandreture, kanoture, skiferie etc. er det for os den sjoveste kombination at tage det udgangspunkt og kombinere det med vores interesse for modeverdenen. Vi har ikke altid lyst til at ligne en der skal på overlevelse bare fordi vi skal gå en tur - men samtidig synes vi også at det er vigtigt at vi har det godt og rart i det vi har på. 

Gilleleje er essensen af vores quote "from trail to the city" og byen er omringet af de smukkeste naturområder. Samtidig kan du efter din gåtur besøge byens hyggelige cafeer og butikker. Vi vil i et senere blog indlæg dele nogle flere tips til steder at opleve i og omkring Gilleleje.