UDSALGET ER STARTET, VI SENDER PAKKER AFSTED DAGLIGT - GRATIS LEVERING OVER 500 DKK - DEN FYSISKE FORRETNING ÅBNER IGEN DEN 18 JANUAR 2021
Ring
+45 26357007
Skriv
hello@solemarket.dk
Åbningstider

Mandag-Fredag 10-17.30

Lørdag 10-15.00

Søndag 11-14.00

(påske- til efterårsferie)

Find vej

Vesterbrogade 14

3250 Gilleleje

Vesterbrogade 14

3250 Gilleleje

Mandag-Fredag 10-17.30

Lørdag 10-15.00

Søndag 11-14.00

(påske- til efterårsferie)

En hyldest til kvinder
· · Kommentarer

En hyldest til kvinder

· · Kommentarer

Okay, så i anledning af kvindernes internationale kampdag tillader vi os også at smide et par ord ind her på bloggen, da vi føler vi har noget på hjertet. 

Så en hyldest skal der lyde, til alle de mange skønne, seje og inspirerende kvinder. Vi selv er inspireret af mange skønne og seje damer. Og mange ser vi ganske meget op til og beundre for deres mod og vedholdenhed. 

Billedet er venligst lånt herfra

På baggrund af vores egen kvinde-drevet virksomhed hylder vi alle kvindelige skikkelser og anerkender alle de ambitioner vi hver især har for vores tilværelse. 

Vores egen historie er den, at vi begge er to meget store personligheder der hver især har en drøm om at sætte vores præg på verdenen. Vores egen mor var en kæmpe inspiration til at drømme og sætte mål for os selv. Idag, for præcis 15 år siden, på kvindernes kampdag, måtte vi sige farvel til hende efter to års intens kamp mod kræften. 

Selvom tiden er gået, er vi idag meget stolte over at kunne være herre i eget hus. Endnu mere stolte er vi, fordi vi netop har påbegyndt et tæt samarbejde med et nyt Advisory Board sammensat gennem netværket Kvinder i Bestyrelser. Her arbejder vi i tæt samarbejde med 3 kompetente og dygtige kvinder fra store danske virksomheder sammen omkring Solemarket. Målet er at vi skal skabe en stærkere og struktureret virksomhed med de bedste forudsætninger for vækst og fremtid - men samtidig også blive udfordret på vores tanker, kompetencer og forståelse for hvordan man kan gøre. Alt dette gennem dette netværk af dygtige kvinder der er nået langt i deres karriere. Det er en kæmpe inspiration! Og noget vi er ekstremt stolte af at være en del af. 

PROMOTING WOMEN IN LEADERSHIP AND BOARDS
The members’ goal are to optimize their career in their own company – and in general terms to promote women in leadership and boards.

 

Billedet herover er vores mor da hun var helt ung. Men det er stadig et billede som har en helt særlig betydning. Så idag markerer vi de 15 år hvor vi har savnet hende med en rejst pande, højt humør og en kæmpe vilje til at livet skal være godt og dejligt!

Never apologize for being a powerful-fucking woman. 

Et kæmpe shout-out til alle de dejlige damer i vores netværk, i vores familier, vores veninder - alle sammen.