Efterårs shopping og julegaver i god tid

Som mange af jer sikkert efterhånden har erfaret, så er detailhandlen virkelig presset for tiden ift. levering af varer. 

Vi er som mange, mange andre også presset af de mange annullerede leverancer og bestilte varer der alligevel ikke kommer og det skaber nogle huller og mangler i vores sortiment. Dette kommer blandt andet til at påvirke julehandlen. 

Derfor opfordre vi dig til at gå i julegave-mood allerede nu, så du er sikker på at du kan give præcis de gaver til dem du har kær. Vi sørger selvfølgelig for at gaverne uden problemer kan byttes til og med 15 januar 2022. 

Anchor Line shirt jacket fra SmartWool

Det fede er dog, at butikken trods udfordringer i leveringer bugner af nyheder som vi så gerne vil vise dig. Vi køber som altid ind i et klassisk og tidsløst look, men går aldrig på kompromis med kvaliteten. 

Kombinationen af produkter fra outdoor branchen med tanke i at bruge de selvsamme produkter i hverdags relaterede sammenhænge. 

Fairfield Wool - Honey Mustard

Blandt andet har vi denne sæson gjort en indsats for at introducere endnu flere produkter til kvinder. Det har vi manglet de andre år og blandt andet Barbour har gjort det rigtig fint i denne sæson for efteråret. 

HALO Down Puffer Jacket - Green

HALO er et af de brands vi er stolte af at vise frem i butikken. Med sine danske rødder og tekniske detaljer er produkterne både anvendelige i hverdags situationer men særligt også når du skal være aktiv og har brug et produkt der performer. 

Husk at vi altid meget gerne pakker dine gaver ind, så du kan trygt bestille dem på nettet og skriv i en kommentar hvor mange gaver dine bestilte varer skal pakkes ind i. Så pakker og sender vi pakkerne direkte til dig eller modtageren. 

 

Har du spørgsmål eller er du tvivl om en størrelse - så hold dig ikke tilbage - skriv til os på sms 26 35 70 07 eller på mail hello@solemarket.dk

 

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at din kommentar først skal godkendes før du kan se den

Kurv

Der er ikke flere produkter tilgængelige.

Din kurv er tom.