De 3 mest inspirerende rejsebøger, hvis du spørger os.

Top 3 rejsebøger

Hvad er bedre end at rejse? Og hvad er bedre end en smuk bog fyldt med inspirerende billeder og ord? Der er ikke meget der kan slå det...

Derfor har vi samlet vores top 3 bøger med inspiration til at komme ud i vores fantastiske verden og møde uimodståelig natur, kultur og oplevelser. 

1. The New Outsiders

The New Outsiders viser en masse must-visit steder og helt særlige oplevelser fra Island til Patagonien. Bogen er for dig der elsker naturen. 

Bogen koster 399,- og kan bestilles her

2. The Great Outdoors

Der er ikke noget som frisk luft der kan gøre en sulten. Bogen The Great Outdoors er fyldt med lækre opskrifter der snildt kan tages med udendørs. 

Når eventyret kalder, er dit næste måltid aldrig længere væk; vandreturen, klatreturen, kanoturen eller bare en nat under åben himmel. Hvordan lyder en lækker Carbonara med avokado? Eller en forfriskende Virgin Mojito? 

The Great Outdoors forklarer hvordan man kan lave mad under åben himmel og på åben ild. Bogen præsenterer nogle af de oplagte redskaber man kan få brug for for bedst mulige resultat og har 120 udsøgte opskrifter der vil gøre din udendørs ekspedition uforglemmelig. 

Bogen koster 399kr. og kan købes her

3. Wanderlust

Fra det travle hverdagsliv eller som et naturligt afbræk fra det vandte, tager bogen her, dig med på en rejse gennem de smukkeste fotograferier og helt utroligt spændende steder. Steder hvor det er muligt, at gå på opdagelse til fods. Gennem små stier og ukendte ruter fra gammel tid, er der i bogen både plads til at komme ud i naturen og samtidig få en imponerende smag på hvad der måske bliver dit næste rejse-projekt? 

Bogen koster 399 kr. og kan købes her

 

Vi håber du ligesom os er helt oppe at ringe over de her smukke bøger og får du lyst til at se nærmere på dem så find dem online i webshoppen eller kig forbi forretningen og se dem 'live'. 

 

 

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at din kommentar først skal godkendes før du kan se den

Kurv

Der er ikke flere produkter tilgængelige.

Din kurv er tom.