Fascineret af ild

Der er noget fascinerende ved ilden og varmen. Der er noget hypnotiserende ved den orange-røde farve og lydene der stimulere og beroliger os. Hvorfor har ild den indvirkning på os?

Dette har vi undersøgt og vi har samlet vores viden i dette lille blogindlæg. 

Forskere i naturterapi mener, at man oplever en tilstand hvor kroppen falder helt til ro, når man sidder foran et bål. Man får en følelse af at tingene falder på plads. Den knitrende lyd, fornemmelsen af røgen i luften og de varme farver bidrager alle til en sindstilstand af komplet ro. 

Et bål består af en masse små ting der opsluger dig og trigger dine sanser. Varmen, lyden og lugten. Du kommer i en tilstand af afslapning og ro - hvilket kan være dejligt i forhold til en travl og stressende sindstilstand, som vi måske kender fra hverdagen. 

Se med i den lille video vi optog en eftermiddag hvor solen skinnede og vi lavede bål. Det behøver ikke være super avanceret eller kompliceret at opnå den lille smule glæde det giver dig når du går i gang. 

Er du også fascineret af bål? Vi har samlet et par af vores favorit produkter fra butikken og viser dem frem herunder.

Fascineret af træ? Som materiale, duften eller som brændstof på bålet eller i brændeovnen? En fin lille nyhed der er kommet, er denne bog der udelukkende lære fra sig, omkring træ i Skandinaviske forstand. Læs hvordan du kløver brænde, stabler brænde og bruger brændet old-fashion style. 

Bog: Norwegian Wood

 

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at din kommentar først skal godkendes før du kan se den

Kurv

Der er ikke flere produkter tilgængelige.

Din kurv er tom.