3 steder der er værd at besøge omkring Gilleleje

Naturen ved og omkring Gilleleje er magisk - og noget vi elsker ved at bo her. Herunder deler vi 3 af vores personlige favoritsteder - måske kender du dem eller måske kan du tilføje dem til din næste udflugts-ønskeliste?

Heather Hill

Heatherhill er et åbent fredet naturområde med smukke græs- og lyngbevoksede bakker som kan minde om naturen i det skotske højland. Men Heatherhill ligger i Nordsjælland ved Rågeleje, med imponerende 15 – 20 meter høje skrænter mod stranden og Kattegat. Oplev et stykke oprindelig Nordsjællandsk natur med en stor artsrigdom i flora og fauna.

 

A.P. Møller grunden / Skibsredergrunden

Stort og smukt område lige udenfor Gilleleje hvor man nemt kan tage en kort gåtur der både byder på frisk luft, havudsigt og åben fredet natur.

A.P. Møller Grunden, også kaldet Skibsredergrunden, er et 93.000 m2 stort, fredet naturareal, der måler ca. 215 m x 445 m. Grunden er tidligere sommerresidens for familien A.P. Møller.

Læs meget mere om området lige her eller find det på kortet her.

Gilleleje havn

Havnen ved Gilleleje er for rigtig mange grunden til at de besøger Gilleleje. Smukke gamle skibe, fiskekuttere, vandet, frisk fisk på havnen og afslappet og rolig atmosfære. Dette kan vi helt sikkert anbefale...

Området er ikke større end at du trygt kan på opdagelse og få et indblik i det lokale liv i blandt de gamle oprindelige huse, duften af hav samt lækre vaffelis og frisk fisk på havnen.

Beklædning fra HALO, sko fra Merrell.

 

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at din kommentar først skal godkendes før du kan se den

Kurv

Der er ikke flere produkter tilgængelige.

Din kurv er tom.