2021 - nyt år mod nye horisonter

Wow, 2020 var et spændende år med både udfordringer og en masse tid til refleksion og eftertanke. Er man på rette spor? Laver man det der gør en allermest glad? Får man brugt nok tid sammen med sine nærmeste osv...?

Vi stiller nok alle os selv de samme spørgsmål - særligt i disse dage hvor fremtiden endnu er meget uvis. Vi ville lyve hvis vi sagde at vi ikke er en anelse bekymrede, da vi virkelig er ved at være klar mod en ny sæson. Forretningen er endelig begyndt at tage form som vi ønsker det og vores blanding af heritage brands med nyere og mere aktive brands spiller godt sammen - og i tager så pænt imod det hele.

 

I er vilde med stilen og efterspørger mere. Vi forsøger efter bedste evne at inspirere dig med nye produkter og brands. Vi er en ny type forretning og derfor er der også mange der stadig har lidt svært ved at afkode os.

Solemarket er et forretningsunivers der kombinere alt det klassiske og holdbare produkter fra anerkendte brands med aktive og nyere brands.

 Vi arbejder på at præsenterer jer for et nyt website inden længe, hvor vi vil præsenterer vores sortiment på endnu bedre og mere inspirerende måder.

Hvad har 2020 lært os?

2020 har da for alvor lært danskerne hvor fantastisk der er i det ganske danske land! Hold nu op hvor har der sidste været tvungen mulighed for at gå på opdagelse i baghaven. Så mange har udforsket og taget naturen og udendørs livet til sig og gjort det meget mere tilgængeligt. Det samme kan vi mærke. Kombinationen af det praktiske og det pæne er perfekt til denne nye livsstil som mange begynder at efterleve.

Kravene til ens ting bliver helt anderledes. Tingene skal være pæne, ganske vist, men de skal fanme også kunne klare både en tur i skoven i regnvejr og mudder og så lige dresses up til en kjole eller pænere brug. Vi elsker det. Vi har selv levet efter samme princip i mange år. Det er så skønt at få lov til at formidle og inspirere andre til på samme måde at forlange noget af sine køb og investeringer. Vi ser det nemlig som investeringer! Invester i noget der holder, som kan klare mosten og som er dig en trofast ven i mange år frem.

Vi tænker i særlig stor grad at Covid-19 situationen blandet sammen med alt andet usikkerhed i denne store verden er med til, for mange af os, at stille skarpt. Vi vælger med omhu og får et endnu større fokus på det lokale handelsliv og de små spillere. Selvom det er billigere på nettet i udlandet, er det en ubeskrivelig følelse at kende sin lokale forretninger og dem der driver den. Den relation er uundværlig og unik i dette digitale liv og verden som vi lever i. Denne relation skal vi værne om og pleje - det gør vi igennem støtte og dialog. Som forretningsejer er denne dialog ubeskriveligt meget værd. Uden jer, intet os!

de smukkeste billeder er taget af fotograf Matilde Andersson

Så lad os nu sammen ride denne corona bølge af og krydse fingre for at langt de fleste lander blødt og sikkert på den anden side. Vi glæder os ubeskriveligt til foråret og sommeren og hænger i så længe vi er tvunget til at holde lukket.

Webshoppen lever fortsat sit eget liv og hver eneste lille ordre er mere værdsæt end i kan forestille jer. Så af hjertet tak!

 

1 kommentarer

Charlotte Teolander

Jeg elsker jeres butik.
Dejligt med en masse nye lækkere mærker, det har altid manglet i Gilleleje.
Glæder mig til vi ses i jeres butik .
Ønsker det bedste for jer.

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at din kommentar først skal godkendes før du kan se den

Kurv

Der er ikke flere produkter tilgængelige.

Din kurv er tom.